BIZNIS BROKER

Vas zanima prodaja podjetja, vrednotenje podjetja ali prevzem delujočega podjetja. Na naši spletni strani boste našli razmišljanja in prispevke, ki so nastali na podlagi večletne prakse delovanja avtorja na področju vrednotenja, prodaje in prevzemov zasebnih, slovenskih podjetij.

Kako mi lahko Biznis Broker pomaga pri prodaji mojega podjetja?

Kdo je Biznis Broker?

Biznis broker (ang. Business Broker) je strokovnjak za prodajo podjetij, ki vam bo pomagal skozi celoten postopek prodaje vašega podjetja, pripravil načrt trženja, v vašem imenu komuniciral s potencialnimi kupci in skozi celoten postopek usklajeval strokovnjake z različnih področij. Biznis broker bo z vami od same priprave podjetja na prodajo, vrednotenja, oglaševanja, kvalifikacije kupcev, za vas bo vodil pogajanja, usklajeval pravne, finančne in davčne strokovnjake, vam stal ob strani pri skrbnem pregledu in vam pomagal pri sklenitvi posla. Vaša odločitev pa je ali boste svoje podjetje skušali prodati sami ali s pomočjo strokovnjaka.

Zakaj prodati podjetje preko Biznis Brokerja?

Postopek prodaje podjetja je zamuden, dolgotrajen in naporen, predvsem pa zahteven postopek, ki vključuje usklajevanje strokovnjakov različnih področij, zato je smiselno prodajo podjetja prepustiti osebi, ki ima na tem področju izkušnje, vaša glavna naloga pa je, da se medtem osredotočite na uspešno poslovanje in na ta način poskrbite za čim višjo vrednost podjetja, tudi medtem ko ga prodajate.

Najpogostejša napaka lastnikov podjetij, ko se odločijo za prodajo je, da svojo pozornost namesto poslovanju posvečajo le še prodaji podjetja! Rezultat je slabše poslovanje v ključnem obdobju in s tem največkrat tudi nižji izkupiček pri prodaji podjetja. Potrebujete pomoč pri prodaji vašega podjetja? Kontaktirajte nas.

Resize text-+=